چند سبزيجات سالم روي زمين


 


 


سبزيجات به دليل داشتن سلامتي براي شما بسيار شناخته شده اند. بيشتر سبزيجات کالري کمي دارند اما از نظر ويتامين ها ، مواد معدني و فيبر کم است.


 


با اين حال ، برخي از سبزيجات با ساير مزاياي اثبات شده سلامتي مانند توانايي مبارزه با التهاب يا کاهش خطر ابتلا به بيماري از بقيه متمايز مي شوند.


 


در اين مقاله به چند مورد از سالم ترين سبزيجات و اينکه چرا بايد آنها را در رژيم غذايي خود قرار دهيد ، نگاهي مي اندازد.


 


1. اسفناج


اين برگ سبز به لطف مشخصات ماده مغذي چشمگير خود ، به عنوان يکي از سالم ترين سبزيجات در صدر جدول قرار دارد.


 


يک فنجان (30 گرم) اسفناج خام 56? از ويتامين A مورد نياز روزانه شما را به اضافه کل نياز روزانه ويتامين K شما فراهم مي کند - همه فقط 7 کالري (1).


 


اسفناج همچنين داراي مقدار زيادي آنتي اکسيدان است که مي تواند به کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن کمک کند.


 


يک مطالعه نشان داد که سبزيجات برگ سبز تيره مانند اسفناج از نظر سرشار از بتاکاروتن و لوتئين ، دو نوع آنتي اکسيدان هستند که با کاهش خطر سرطان همراه هستند (منبع 2Trusted).


 


علاوه بر اين ، يک مطالعه در سال 2015 نشان داد که مصرف اسفناج ممکن است براي سلامتي قلب مفيد باشد ، زيرا ممکن است فشار خون را کاهش دهد (منبع 3Trusted).


 


خلاصه:


اسفناج سرشار از آنتي اکسيدان ها است که ممکن است خطر ابتلا به بيماري مزمن را کاهش دهد ، زيرا ممکن است عوامل خطر مانند فشار خون بالا را کاهش دهد.


2. هويج


هويج مملو از ويتامين A است که 428? از مقدار توصيه شده روزانه را فقط در يک فنجان (128 گرم) (4) تأمين مي کند.


 


آنها حاوي بتاکاروتن ، يک آنتي اکسيدان است که رنگ نارنجي پر جنب و جوش خود را به هويج مي دهد و مي تواند در پيشگيري از سرطان کمک کند (منبع 5Trusteded).


 


در حقيقت ، يک مطالعه نشان داد که براي هر وعده هويج در هفته ، خطر شرکت کنندگان از سرطان پروستات 5? کاهش يافته است (6 منبع معتبر).


 


يک مطالعه ديگر نشان داد که خوردن هويج ممکن است خطر ابتلا به سرطان ريه را در افراد سيگاري نيز کاهش دهد. در مقايسه با کساني که حداقل يک بار در هفته هويج مي خورند ، سيگاري هايي که هويج نمي خورند سه برابر بيشتر از خطر ابتلا به سرطان ريه وجود دارد (منبع 7Trusted).


 


هويج همچنين از نظر ويتامين C ، ويتامين K و پتاسيم سرشار است (4).


 


خلاصه:


هويج به ويژه از نظر بتاکاروتن بسيار زياد است که مي تواند به ويتامين A در بدن تبديل شود. محتواي بالاي آنتي اکسيداني آنها ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان ريه و پروستات کمک کند.


 


3. کلم بروکلي


کلم بروکلي به خانواده صليبي سبزيجات تعلق دارد.


 


سرشار از يک ترکيب گياهي حاوي گوگرد معروف به گلوکوزينولات ، و همچنين سولفورافان ، يک محصول جانبي گلوکوزينولات (منبع 8Trusted) است.


 


سولفورافان از آنجايي که نشان داده شده است داراي خاصيت محافظتي در برابر سرطان است.


 


در يک مطالعه حيوانات ، سولفورافان توانست اندازه و تعداد سلولهاي سرطاني را کاهش دهد و همچنين رشد تومور در موش ها را مسدود کند (منبع 9Trusted).


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Hair trans plantation سلام ! احوالتون ؟ پیش به سوی زندگی فمینوستالژی کلینیک تخصصی کاشت مو طب هیر zula30t وبلاگ طلا فاخته پرواز